VIAG (Veiligheidsinstructies Aardgas)

  • Home
  • /
  • VIAG (Veiligheidsinstructies Aardgas)
VIAG, veiligheidsinstructies aardgas, viag cursus, viag opleiding, viag certificaat, veilig werken met aardgas, werken met aardgas. aardgas, training, certificaat, Stipel

De VIAG is van toepassing op de bedrijfsvoering van gasvoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij gasnetbeheerders, alsmede op de werkzaamheden aan, met of nabij die gasvoorziening systemen die in opdracht van de gasnetbeheerders worden uitgevoerd.

Deze gasvoorziening systemen hebben een gasdruk groter dan 200 mbar en t/m 8 bar in hogedruknetten en t/m 200 mbar in lage druk netten. Systemen met een gasdruk groter dan 8 bar vallen niet onder de VIAG. Tesi heeft inmiddels al vele honderden medewerkers succesvol getraind conform deze veiligheidsvoorschriften voor het werken op- en aan gasdistributienetten.

Voor wie?

De cursus VIAG is bestemd om een ieder die werkzaamheden gaat verrichten binnen het afgebakende domein van de regionale netbeheerders. Vanaf Toeganghebbend Persoon, VOP-Assistent, VOP-Meters, VP-Meterkast, VP, AVP, WV, Bedieningsdeskundige, OIV tot en met Installatie Verantwoordelijke.

Stipel

De  Viag trainingen van Tesi voldoen aan de eisen van STIPEL zodat onze kandidaten gedegen worden voorbereid voor de officiële erkende STIPEL-examens.

BEIVIAG Website

Voor deelname, beschikbare data en meer informatie, neem contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@tesi.nl .

Wil u meer informatie over één van onze cursussen?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter dan bellen we u zo snel mogelijk terug.