Asbestherkenning

  • Home
  • /
  • Asbestherkenning
asbest herkenning, asbest, asbest herkenning cursus, asbest opleiding. opleiding asbestdeskundige, asbest expert opleiding, basisopleiding asbestinventarisatie

Introductie tot Asbest Herkenning

Tesi is al vele jaren actief met veiligheidstrainingen.  Een van onze docenten heeft zeer ruime ervaring met Asbestherkenning en verzorgt de training.

Doelgroep Asbest Herkenning Cursus

Iedere werkgever is vanwege de Arbeidsomstandighedenwet verplicht zijn of haar medewerkers te informeren en instrueren over de gevaren en risico’s waarmee de medewerkers geconfronteerd kunnen worden.

Voor Wie is De Cursus Asbest Herkennen?

De Cursus Asbest herkennen is bestemd voor iedereen die beroepsmatig met asbest in aanraking kan komen. Denkt u aan meterkastmonteurs, onderhoudsmedewerkers van installaties, gebouwen en constructies, brandweerlieden, opdrachtgevers, saneerders en transporteurs.

Wat U Leert in de Asbest Herkenning Cursus

Tijdens de cursus leert u diverse asbestsoorten en toepassingen herkennen aan de hand van foto’s, praktijksituaties en monstermateriaal.

Certificaat van Deelname voor Asbest Herkenning

Na de Cursus Asbest herkennen weet u hoe u asbestsoorten en toepassingen herkent en ontvangt u het certificaat van deelname.

Voor deelname, beschikbare data en meer informatie, neem contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@tesi.nl .

Wil u meer informatie over één van onze cursussen?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter dan bellen we u zo snel mogelijk terug.