Veilig Werken met Hydraulische slangen en componenten

  • Home
  • /
  • Veilig Werken met Hydraulische slangen en componenten
veilig werken hydrauliek, hydrauliek, Veilig Werken met Hydraulische slangen en componenten, veiligheidstrainingen, hydraulische kracht, hydraulische industrie, hydrauliek monteur

Introductie tot Veilig Werken met Hydrauliek

Tesi is al vele jaren actief met veiligheidstrainingen.  Een van onze docenten heeft zeer ruime ervaring met Hydrauliek en verzorgt de training “Veilig werken met Hydrauliek”.

Doelgroep voor de Cursus Veilig Werken met Hydraulische Slangen

De training is ontwikkeld voor personen die werkzaam zijn in de hydraulische industrie én voor mensen die in hun werk veel te maken krijgen met machines die werken op hydraulische kracht. Voorbeelden hiervan zijn werkzaamheden in de bouw, marine, agricultuur, offshore, spoor, mijnen, alternatieve energie etc.

Voor Wie is de Hydrauliek Training Bedoeld?

De instructie is bedoeld voor iedereen die met of in de omgeving van hydraulische slangen en componenten werkt. Denk hierbij aan binnen- en buitendienstmedewerkers, monteurs en klantmedewerkers maar ook leidinggevenden die hun verantwoordelijkheden hebben op het gebied van veiligheid.

Voordelen van de Hydrauliek Veiligheidstraining

Voor nieuwe of minder ervaren medewerkers wordt de cursus ervaren als een gedegen introductie op het veilig werken met hydraulische slangen en componenten.  De praktijk leert ons echter dat ook ervaren medewerkers de cursus als zeer positief ervaren omdat de cursus hen confronteert met hun dagelijkse routine. Een zekere mate van bedrijfsblindheid kan leiden tot ongewenste situaties of ongevallen.

Inhoud van de Cursus Veilig Werken met Hydraulische Slangen en Componenten

De cursus is opgebouwd uit 4 onderdelen:

  1. Basis van Hydrauliek
  2. Bewustwording  van gevaren & risico’s
  3. Basis en samenstelling van hydraulische slangen
  4. Herkennen van faaloorzaken en veilig werken om stilstand van productie te voorkomen en veiligheid te bewaken.

Voor deelname, beschikbare data en meer informatie, neem contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@tesi.nl .

Wil u meer informatie over één van onze cursussen?

Laat dan uw naam en telefoonnummer achter dan bellen we u zo snel mogelijk terug.